World of Concrete 2025 Fuarı 07.10.2024 tarihinde yayınlandı

World of Concrete 2025 Fuarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği yazısına istinaden ABD büyükelçiliği'nden alınan bir yazıda; dünyanın en büyük inşaat fuarlarından biri olan "World of Concrete" Fuarı'nın, 20-23 Ocak 2025 tarihlerinde Las Vegas'ta düzenleneceği belirtilmektedir.

Söz konusu Fuara yönelik olarak, ABD Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarlığı tarafından, Türk iş insanlarından oluşan bir heyet organize edildiği belirtilmekte olup heyete katılım ücretinin kişi başı 90,- ABD Doları olduğu ifade edilmektedir.

Fuarın, ABD'de firma kurarak büyümek isteyen ya da ürün veya teknoloji satın almak isteyen firmaların katılımı için uygun olduğu ifade edilmektedir. Aşağıda katılım formu ve fuar hakkında detaylı bilgiye ulaşılabilmektedir.

Heyet katılım formuna ulaşmak için buraya tıklayınız.

Fuar hakkında detaylı bilgiye ulaşmak tıklayınız

Üyelerimize duyurulur.