Bilgisayar Destekli Grafik Tasarım Eğitimi Başvuruları Devam Ediyor!

Türkiye ile Avrupa Birliği arasındaki Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı II (IPA II)’nin Cinsiyet Eşitliği Odağında Geleceğin İnsana Yakışır İşleri Yaklaşımının Desteklenmesi Hibe Programı kapsamında Mersin Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde, Mersin Üniversitesi ve Girişimci İş Kadınları Derneği ortaklığıyla “Mersin İlinde Geleceğin İşlerine Yönelik Teknoloji Tabanlı Uygulamalı Eğitim Merkezi Kurulması (Establishment of Tech Based Applied Training Center for Future of Works in Mersin Province)” isimli bir proje yürütülmektedir.

Projenin uygulanması çerçevesinde geleceğin işlerinin ihtiyaçları doğrultusunda ilgili tüm taraflara (çalışanlar, işverenler, işsizler ve öğrenciler) gerekli bilgi ve becerileri kazandırmak amacıyla konusunda uzman eğitimcilerin katılımlarıyla "Geleceğin İşlerine Yönelik Dijital Gelişim Eğitim Programı  - Bilgisayar Destekli Grafik Tasarım Eğitimi " düzenlenecektir.

Bilgisayar Destekli Grafik Tasarım Eğitiminin yaklaşık 60 saat sürmesi planlanmaktadır. Eğitimler, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binası Atölye1886'da gerçekleşecektir.

Planlan eğitim tarih ve saatleri:

1. Grup:  09 Eylül- 15 Eylül 2024 (10:00 - 17:30) ( Kontejan Dolmuştur.)

2. Grup:  ( Eğitim tarihleri ileri ki tarihlerde paylaşılacaktır.)

NOTLAR:

• Eğitim programına katılım ücretsizdir.
  • Eğitim programı kapsamında ağırlıklı olarak Adobe Illustrator programı kullanılacaktır.
  • Katılımcının eğitime gelirken yanında bilgisayar getirmesi beklenmektedir.
  • Programın en az %80’ine katılım sağlayanlara katılım sertifikası verilecektir.
  • Tüm program özelinde her türlü değişiklik / iptal Mersin Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılabilecektir.

Eğitim kayıt formuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.