Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü 2022 Yılı Binek, Pick-up ve Panel Tipi Araç İhalesi Hakkında 14.09.2021 tarihinde yayınlandı

Karayolları 5.Bölge Müdürlüğü ve Bağlı Şube, İşletme, Şantiye Şefliklerinde 2022 yılında 1 yıl süreyle çalıştırılmak üzere yakıt hariç şoförlü hizmet aracı kiralama işine ait teknik şartname ve fiyat teklif cetveli ektedir. İlgili Üyelerimize önemle duyurulur.

Yaklaşık maliyet çalışmalarında kullanılmak üzere ekte bulunan teknik şartname ve birim fiyat teklif cetvelinin ivedilikle doldurulması, kaşe-imza yapılarak üst yazısı ile birlikte Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü'ne 14.09.2021 tarihinden itibaren evrak kayıttan geçirilerek teslim edilmesi, ayrıca kaşe-imza yapılmış haliyle e-mail olarak gönderilmesi beklenmektedir.

Teknik Şartname

Birim Fiyat Cetveli