YÖİKK 2017-2018 Eylem Dönemi Çalışmaları Hakkında 01.05.2017 tarihinde yayınlandı

YÖİKK 2017-2018 Eylem Dönemi Çalışmaları Hakkında

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza intikal eden yazıda, “Türkiye'de Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Reform Programı" çerçevesinde oluşturulan Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurumu'nun (YOİKK) Türkiye'deki yatırımlarla ilgili düzenlemeleri rasyonel hale getirmek, yatırım ortamının rekabet gücünü artıracak gerekli düzenlemeleri tespit ederek politika önerileri geliştirmek, yatırımın her safhasında, ulusal ve uluslararası yatırımcıların karşılaştığı idari engellere çözüm üretmek  amacını taşıyan bir platform olduğu, -YOİKK 2017-2018 eylem döneminde de önceki dönemlerde olduğu gibi 10 adet teknik komite ile çalışmalar yürütüleceği, TOBB bünyesinde bu kapsamda, 2017-2018 dönemine ilişkin eylem oluşturma sürecinin başlatıldığı bildiirlmiştir.

Yatırım ortamına ilişkin problemlerin çözüme kavuşturulduğu YOİKK platformuna 2017-2018 eylem planı döneminde taşınması istenen  önerilerilerin BURADA bir örneği ve ilgili başlıklara ilişkin açıklamaları bulunan eylem öneri formatına  uygun olarak doldurularak   en geç 05 Mayıs 2017 tarihi mesai bitimine kadar [email protected] e-posta adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Üyelerimize duyurulur.