WORLD MILL TECH 2018 Dünya Değirmen Makineleri Teknolojileri ve Yan Sanayi Fuarı 06.02.2018 tarihinde yayınlandı

TÜYAP Fuar ve Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. tarafından Değirmen ve Sektör Makinaları Üreticileri Demeği (DESMÜD) işbirliği ve Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu (TUSAF), Türkiye Yem Sanayicileri Birliği (TÜRKİYEM-BİR), Uluslararası Hububat Bilimi ve Teknolojisi Birliği (International Association for Cereal Science and Technology - ICC) desteği ile düzenlenen WORLD MILL TECH 2018 Dünya Değirmen Makineleri Teknolojileri ve Yan Sanayi Fuarı 29 Mart - 1 Nisan 2018 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece - İstanbul'da gerçekleştirilecektir.

World Mill Tech Fuarında, Değirmen Makine ve Yan Sanayi, Un, Yem, Bakliyat ve Hububat İşleme Teknolojileri & Ekipmanları Değirmen Sanayi Ambalajları, Depolama, Havalandırma, İstifleme Laboratuar ve Analiz Testleri, Ölçüm ve Kontrol kategorilerinden oluşan katılımcılar, Dernekler, Birlikler ve Sektörel Yayınlar tek çatı altında profesyonel ziyaretçilerle buluşacaktır.

Fuar yerli ve yabancı firmaların katılımı ile yun içi ve yurt dışı pazarlarda yeni iş bağlantıları kurmaları için önemli fırsatlar oluşturacaktır.

Türkiye'de kendi fuar merkezine sahip tek özel sektör fuarcılık kuruluşu olan TÜYAP'da düzenlenecek fuar 8 salon 40.000 m2 kapalı alan ve 80 ülkeden 10.000'i aşkın profesyonel ziyaretçiyi ağırlamayı hedeflemektedir.

Söz konusu fuar ile ilgili ayrıntılı bilgi BURADA yer almaktadır.

Üyelerimize duyurulur.