Ulaştırma ve Lojistik Meclisi Webinarı Hakkında 12.06.2023 tarihinde yayınlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından iletilen "Ulaştırma ve Lojistik Meclisi Webinarı Hakkında" hakkında bilgi paylaşılmaktadır. İlgili yazı içeriği aşağıda üyelerimizin dikkatine sunulmaktadır.

Ulaştırma ve Lojistik Meclisi Webinarı Hakkında

İlgili yazıda, Türkiye Sektör Meclisleri bünyesinde yer alan Türkiye Ulaştırma ve Lojistik Meclisi tarafından, İthalat Kontrol Sistemi (ICS2) ve Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi (U-ETDS) konularında bilgilendirme yapılması amacıyla 12 Haziran 2023 tarihinde saat 13.00'te bir webinar gerçekleştirilecektir. Söz konusu webinarda Birliğimiz üyesi sektör meclisleri, Odalarımızın ilgili komiteleri, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları yer alacak olup, webinar herkese açık olarak gerçekleştirilecektir. Toplantı katılım ve  program hakkında detaylı bilgi için  aşağıda yer verilen bağlantı üzerindenden ulaşılabilmektedir.

Katılım ve Program İçin Tıklayınız