Türkiye - Pakistan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi Toplantısı 04.02.2019 tarihinde yayınlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) Odamıza intikal eden yazıda; Türkiye - Pakistan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi (YDSK) 6.Toplantısı'nın 2019 yılı içerisinde İslamabad'da düzenleneceği bildirilmiştir.

Türkiye - Pakistan Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi Toplantısı

Belirtilen çerçevede Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen "Ticaret ve Yatırım Ortak Çalışma Grubu'nda (OÇG)" gündeme getirilmesi gereken hususlar ve ele alınabilecek işbirliği konularına ilişkin görüş ve taleplerinizi Ticaret Bakanlığı'na iletilmek üzere 06 Şubat 2019 Çarşamba günü mesai sonuna kadar Odamızın 0324 231 96 97 numaralı faksına ya da [email protected] e-posta adresine iletmeleri rica olunur.