Türkiye-Pakistan Sağlık İş Forumu ve Kozmetik Fuarı 12-14 Mayıs 2022 07.04.2022 tarihinde yayınlandı

Türkiye-Pakistan Sağlık İş Forumu ve Kozmetik Fuarı 12-14 Mayıs 2022

Uluslararası Sağlık Hizmetleri A. Ş. yazısına istinaden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan bir yazıda; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın himayelerinde ve Uluslararası Sağlık Hizmetleri A. Ş.'nin (USHAŞ) organizasyonu ile, PAKMEDICA Medikal Sağlık ve Kozmetik Fuarı ve Türkiye-Pakistan Sağlık İş Forumu'nun, 12-14 Mayıs 2022 tarihlerinde Pakistan'ın Lahor şehrinde gerçekleştirileceği bildirilmektedir. Fuarın Ticaret Bakanlığı tarafından "Milli Katılım" kapsamında desteklendiği belirtilmektedir.

Forumda iki ülke Sağlık Bakanları, hükümet yetkilileri ve sektör temsilcilerinin bir araya gelerek, paneller, ikili görüşmeler ve çalıştaylar düzenleneceği ifade edilmektedir.

Etkinlikle ilgili detaylı bilgi için www.pakmedica.com web sitesi ziyaret edilebileceği ifade edilmektedir. Kayıt ve sponsorluk için Expoturk Fuarcılık A. Ş. ([email protected]; 0505 233 94 48) ile irtibata geçilebileceği belirtilmektedir.