Türkiye-Malezya STA Hizmet Ticareti Müzakereleri 31.10.2017 tarihinde yayınlandı

Türkiye-Malezya STA Hizmet Ticareti Müzakereleri

TOBB'dan Odamıza gelen bilgilendirmede, Ekonomi Bakanlığı'ndan alınan yazıya atfen, Ülkemiz ve Malezya arasında yürürlükte bulunan Serbest Ticaret Anlaşması'na (STA) hizmet ticareti bölümünün eklenmesine ilişkin müzakerelerin başlatıldığı ve bu çerçevede ülkemiz pozisyonunun belirlenmesini teminen, müzakerelere esas oluşturacak hususlara ilişkin bilgilere ihtiyaç duyulduğu ifade edilmektedir.

Söz konusu konulara ilişkin belgelere, TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde ''Hizmetler'' başlığı altındaki ''Uluslararası İş İmkanları/Diğer Duyurular'' bölümünden ulaşılabilmektedir.

Bu kapsamda, müzakereler çerçevesinde belirtilmesi/ele alınması önemli olduğu düşünülen sektörlere/konulara ilişkin görüş ve önerilerinizi, Odamıza (e-posta: [email protected] ) en geç 8 Kasım 2017 Çarşamba mesai bitimine iletmenizi rica ederiz.

Üyelerimize duyurulur.