Türkiye, Gürcistan ve AB Çapraz Kümülasyon İş Forumu, 9 Eylül 2022 31.08.2022 tarihinde yayınlandı

T.C Ticaret Bakanı Sayın Mehmet Muş’ un katılımıyla “ Türkiye, Gürcistan ve Avrupa Birliği arasında çapraz Kümülasyon: Ticaret ve Yatırım Fırsatları” İş Forumu’ nun 9 Eylül 2022 tarihinde Sheraton Grand Tbilisi metechi Palace’ ta gerçekleştirilecektir.

Türkiye, Gürcistan ve AB Çapraz Kümülasyon İş Forumu, 9 Eylül 2022

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) VE Gürcistan Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğinde ce Gürcistan Ekonomi ve Sürdürülebilir Kalkınma Bakanlığı’ nın ev sahipliğinde düzenlenecek söz konusu İş Formuna, çapraz kümülasyon araştırması kapsamında sektörlerde faaliyet gösteren Türk ve Gürcü firmaların katılımı beklenmektedir.

Söz konusu etkinlik çerçevesinde Gürcü iş insanları ile ikili görüşmeler gerçekleştirmeyi, Türkiye-Gürcistan ve Gürcistan-AB arasındaki Serbest Ticaret anlaşmaları ve çapraz kümülasyon mekanizmasının sağlandığı avantajlardan yararlanmayı arzu eden, bu kapsamda ortak girişim ve/veya yatırım projelerine ilgi duyan firmaların https://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/1441/18875 adresindeki formun eksiksiz şekilde doldurulması gerekmektedir.

TASLAK PRORGAM