Türkiye-Çin Karma Ekonomi ve Ticaret Komitesi 17. Dönem Toplantısı - Görüş ve Öneriler 19.10.2021 tarihinde yayınlandı

T.C. Ticaret Bakanlığı yazısına istinaden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB)'nden alınan bir yazıda, Türkiye-Çin Karma Ekonomi ve Ticaret Komitesi (KETK) 17. Dönem Toplantısının, 9 Kasım 2021 tarihinde çevrimiçi yöntemle düzenleneceği belirtilmekte ve söz konusu toplantı kapsamında Odamızdan görüş talep edilmektedir.

Bu kapsamda Çin ile karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerilerine ilişkin varsa görüş ve önerilerinizin, TOBB'a iletilmesi amacıyla 21 Ekim 2021 Perşembe gününe kadar "[email protected]" e-posta adresine gönderilmesi gerekmektedir.