Türk Kızılayı Kızılay Kart Nakit Temelli Destek Programları Koordinatörlüğü İhale Duyurusu 03.08.2017 tarihinde yayınlandı

Kızılay Kart Nakit Temelli Destek Programları Koordinatörlüğünün ihtiyacı olan 19 adet 4x4 pick-up ve 1 adet otomatik binek araç kapalı zarfla teklif alınmak suretiyle satın alınacağı bildirilmiştir.

ARAÇ SATIN ALINACAKTIR.

Türk Kızılayı Kızılay Kart Nakit Temelli Destek Programları Koordinatörlüğünden:

1 - Kızılay Kart Nakit Temelli Destek Programları Koordinatörlüğünün ihtiyacı olan 19 adet 4x4 pick-up ve 1 adet otomatik binek araç kapalı zarfla teklif alınmak suretiyle satın alınacaktır.

2 - Firmalar teklif ettikleri fiyatın en az %3’ü nispetindeki geçici teminatı teklifleri ile birlikte vereceklerdir.

3 - İhaleye ait şartnameler "Mustafa Kemal Mah. 2156 Sok. No: 8/6-7 Çankaya/ANKARA" adresindeki Koordinatörlüğümüzden, 200,00 TL karşılığında temin edilebilir.

İdari ve teknik şartnamelere www.kizilay.org.tr adresinden ulaşılabilecektir.

4 - Firmaların tekliflerini en geç 25 Ağustos 2017 saat 11:00’a kadar Ataç 1 Sok. No: 32 Yenişehir/ANKARA adresinde bulunan Yönetim Destek Hizmetleri Müdürlüğü birimine vermiş / göndermiş olmaları gerekmektedir.

5 - İhale Zarfı 25 Ağustos 2017 saat 14:00’da Mustafa Kemal Mah. 2156 Sok. No: 8/6-7 Çankaya/ANKARA adresinde bulunan Koordinatörlük Toplantı Salonunda açılacaktır.

6 - Postada veya Kargoda meydana gelecek gecikmeler dikkate alınmaz.

7 - E-mail veya Faksla yapılacak müracaatlar dikkate alınmayacaktır.

8 - Kurumumuz Kamu İhale Kanunlarına tabi değildir.