Türk-Alman Konferansı: Depremden Etkilenen Bölgelerde İş Dünyasının Yeniden Güçlendirilmesinde Avrupa Özel Sektörünün Rolü 21.06.2023 tarihinde yayınlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından iletilen " Türk-Alman Konferansı: Depremden Etkilenen Bölgelerde İş Dünyasının Yeniden Güçlendirilmesinde Avrupa Özel Sektörünün Rolü" konulu yazısına atfen bilgi paylaşılmaktadır. İlgili yazı içeriği aşağıda üyelerimizin dikkatine sunulmaktadır.

İlgili yazıda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Alman Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (DIHK) organizasyonunda, Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası ile Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde "Türk-Alman Konferansı: Depremden Etkilenen Bölgelerde İş Dünyasının Yeniden Güçlendirilmesinde Avrupa Özel Sektörünün Rolü" konferansı gerçekleştirilecektir. Konferansın, 13 Temmuz 2023 Perşembe günü, 10:00 – 14:00 saatleri arasında Berlin'de, Alman Ekonomi Evinde (Adres: Breite Straße 29, 10178 Berlin) düzenlenmesi planlanmaktadır. Programa katılım için https://event.dihk.de/GermanTurkishConference linkinde yer alan başvuru formunun doldurulması gerekmektedir. Toplantının 10:00-12:00 saatleri arasındaki oturumu www.dihk.de/de/aktuelles-und-presse/aktuelleinformationen/die-wirtschaft-in-den-tuerkischen-erdbeben-regionen-reaktivieren-97608 linkinden canlı olarak yayınlanacaktır. İlgili Programın detayları ekte yer almaktadır.

Program Detayları İçin Tıklayınız