Toprak Mahsulleri Ofisi - Suriye Un Hibesi İhalesi Hakkında 06.02.2018 tarihinde yayınlandı

Toprak Mahsulleri Ofisi - Suriye Un Hibesi İhalesi Hakkında

Toprak Mahsülleri Ofisi Mersin Şube Müdürlüğünden Odamıza intikal eden yazıda; Suriye’de yaşayan ve bu ülkedeki olaylardan zarar gören sivil halka Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve/veya Türk Kızılayı aracılığıyla ekmeklik buğday karşılığı un hibe edilmek üzere 25 KG’lık çuvallar halinde 5.000 ton (±%20 TMO opsiyonunda) ekmeklik buğday ununun temini ihalesi gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

İhale şartları aşağıdaki gibidir.

1) Kapalı zarfla teklif alma yöntemi ve bilahare pazarlığa geçilmek suretiyle 08.02.2017 günü saat 10:30’da TMO Genel Müdürlüğünde yapılacaktır.
2) Teklifler kapalı zarf içinde sunulacak olup zarflar isteklilerin önünde açıldıktan sonra, ihaleye temsilci göndermeyen ya da gönderdiği halde pazarlık için teklif vermeyen firmaların kapalı zarfla verilen ilk teklifleri dikkate alınacaktır.
3) Bu ihaleye verilecek teklifler 15.02.2018 günü, saat 18:00’a kadar geçerli olacaktır.
4) Teklifler ihale günü saat 10:30’a kadar Namık Kemal Mahallesi Milli Müdafaa Caddesi No:18 Bakanlıklar/ANKARA adresinde bulunan TMO Genel Müdürlüğü Haberleşme Şube Müdürlüğüne elden iletilecektir.
5) Geçici ve Kesin teminat miktarları ile geri verilme şartlarına ilişkin hükümler şartnamede belirtilmiştir.
6) İhale ile ilgili şartname, aşağıda açık adresi bulunan TMO Genel Müdürlüğü Ticaret Daire Başkanlığından veya TMO Taşra Şube Müdürlüklerinden bedelsiz olarak alınabileceği gibi www.tmo.gov.tr internet adresinden de temin edilebilecektir.

Bu ihale 4734 sayılı kanun yönünden istisna kapsamında olup 2886 sayılı kanuna tabi değildir. İhale TMO İhale Yönetmeliği’ne göre yapılmakta, TMO ihaleyi kısmen ya da tamamen yapıp yapmamakta veya dilediğine yapmakta serbesttir.

TMO Genel Müdürlüğü İrtibat Bilgileri;
Adres: Namık Kemal Mahallesi Milli Müdafaa Caddesi No:18 06420 Bakanlıklar, Çankaya/ANKARA
Faks: (312) 416 34 00 (5 hat)
Telefon : (312) 416 31 41 - (312) 416 31 39