TOBB Karbon Platformu Açılış Webinarı 01.08.2023 tarihinde yayınlandı

İşletmelere karbon ayak izi hesaplama konusunda rehberlik etmek ve işletmelerin karbon ayak izlerini hesaplamalarını sağlamak üzere TOBB Karbon Platformu Projesi gerçekleştirilmiştir.

TOBB Karbon Platformu Açılış Webinarı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından odamıza gönderilen yazıya göre, TOBB Karbon Platformu Projesi kapsamında platformun tanıtım webinarı 2 Ağustos 2023 Çarşamba günü 10:00'da internet üzerinden gerçekleştirilecek olup, program aşağıda sunulmaktadır.

Webinara   webinar.tobb.org.tr   adresinden katılım sağlanabilecektir.

- 10:00 – 10:15 Açılış Konuşmaları
- 10:15 – 11:15 Karbon Ayak İzinde Fırsatlar, Riskler ve Finansman Olanakları Paneli
- 11:15 – 11:30 TOBB İklim Çalışmaları Sunumu
- 11:30 – 12:00 TOBB Karbon Platformu Sunumu ve Soru-Cevap

QNB Finansbank ve İş Bankası Genel Müdür Yardımcılarının da katılım sağlayacağı toplantıda Birliğimizin
iklim çalışmaları anlatılacak ve yine Birliğimizin hazırladığı TOBB Karbon Platformu tanıtılacak olup, toplantı
sonunda katılımcıların soruları cevaplanacaktır.
Üyelerimize duyurulur.