TMO Kayseri'den Hububat Satışı 27.11.2017 tarihinde yayınlandı

TMO Kayseri'den Hububat Satışı

Gaziantep Ticaret Borsası Aracılık Hizmetleri A.Ş.'de işlem görmekte olan Kayseri Şeker(Develi) Lisanslı Depoculuk A.Ş. Lisanslı Depolarında bulunan toplam 2.913 ton 1274 kodlu TMO'ya ait buğdaylar ilgi talimat doğrultusunda satışa açılmıştır.

Söz konusu satışlar daha fazla kişiye ulaşılması bakımından 100.000 veya 200.000 KG miktarlar arasında sadece Ekmeklik Buğday kullanıcısına, Gaziantep Ticaret Borsası Aracılık Hizmetleri A.Ş.'deki seansta (satış tarihi tahsisleri müteakip TMO Kayseri Şubesince ileriki bir tarihte belirlenecektir) platform üyelerine satılacaktır.

Kasım 2017 ayında TMO depolarından veya LİDAŞ depolarından bir aylık tüketim miktarının tamamını almamış olan firmalara bir seansta kalan miktarı kadar veya 200.000 KG geçmemek üzere satış yapılacaktır. Bu konuda Gaziantep Ticaret Borsası Aracılık Hizmetleri A.Ş. platform üyesi olup ekmeklik buğday kullanıcılarından 27.11.2017 tarihi mesai bitimine kadar talep toplanacaktır.

İstenecek Belgeler;

1- 2016 yılı fiili ekmeklik buğday tüketim raporu.
2- 2016 yılı ekmeklik buğdaydan imal edilmiş mamul madde ihracat belgesi (İhracatçı Birliklerinden alınacak)
3- Halen faaliyette olduklarına dair faaliyet belgesi (Bağlı oldukları odalardan alınacak)
4- Talap miktarı dilekçesi. TMO Şube Müdürlüklerine teslim edilecektir.

Şube Müdürlüklerince alınan talepler 27.11.2017 Pazartesi günü mesai bitimine kadar firmanın Kasım 2017 ayında almış olduğu buğdaylar düşülerek bir aylık alabileceği miktarını Kayseri Şube Müdürlüğüne bildirecektir.

Kasım 2017 ayında bir aylık fiili tüketiminin tamamını TMO'dan veya LİDAŞ'tan almış olan firmalara satış yapılmayacaktır.

Hiç almamış veya bir kısmını almış olanlara ise her halükarda satışa sunulan miktar talepten fazla olsa dahi bir firmaya günde 200.000 KG'dan fazla satış yapılmayacaktır.

Üyelerimize duyurulur.