TMO Gaziantep'ten Makarnalık Buğday Satışı 27.11.2017 tarihinde yayınlandı

TMO Gaziantep'ten Makarnalık Buğday Satışı

Gaziantep Ticaret Borsası Aracılık Hizmetleri A.Ş.'de işlem görmekte olan Tiryaki Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk San. ve Tic. A.Ş. Lisanslı Depolarında bulunan TMO'ya ait buğdaylar ilgi talimatlar doğrultusunda satışa açılmıştır.

Söz konusu satışların daha fazla kişiye ulaşması bakımından 100.000 veya 200.000 KG miktarlar arasında sadece Makarnalık Buğday kullanıcısına, Gaziantep Ticaret Borsası Aracılık Hizmetleri A.Ş.'de, 30.11.2017 Perşembe günkü seansta platform üyelerine satılacaktır. Buğday kodları ve satış fiyatları ekteki dosyada belirtilmiştir.

Bu konuda Gaziantep Ticaret Borsası Aracılık Hizmetleri A.Ş. platform üyesi olup Makarnalık Buğday kullanıcılarından 27.11.2017 tarihi mesai bitimine kadar talep toplanacaktır.

İstenecek belgeler; (Belgeleri daha önce veren firmalardan sadece dilekçe alınacaktır)
1- 2016 yılı fiili Makarnalık Buğday tüketim raporu,
2- 2016 yılı Makarnalık Buğdaylardan imal edilmiş mamul madde ihracat miktarını belirten resmi
belge (İhracatcı Birliklerinden alınacak). 2016 yılı İhracatı olmayanlar mali müşavirden belge alacaktır.
3- Halen faaliyette olduklarına dair Faaliyet belgesi (Bağlı oldukları odalardan alınacak)
4- Talep miktarı dilekçesi.

Firmalar belgeleri ilgili oldukları TMO Şube Müdürlüklerine teslim edeceklerdir. TMO Şube Müdürlüklerince alınan talepler 28.11.2017 tarihi mesai bitimine kadar TMO Gaziantep Şube Müdürlüğüne bildirilecektir.

Bir firmaya günde en fazla 200.000 KG satış yapılacaktır.

Üyelerimize duyurulur.