Tataristan'daki Etkinlikler Hakkında 27.05.2021 tarihinde yayınlandı

Tataristan'daki Etkinlikler Hakkında

Tataristan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı yazısına istinaden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan bir yazıda, 12. Uluslararası Rusya-İslam Dünyası Ekonomi Zirvesi'nin (KazanSummit 2021) 28-30 Temmuz 2021 tarihlerinde Tataristan'ın başkenti Kazan'da düzenleneceği bildirilmektedir. Bundan önce düzenlenen etkinlikte Rusya'nın 38 bölgesinden ve 72 ülkeden, 5000'i aşkın katılımcının katılım sağladığı ifade edilmektedir. Bu seneki programın İslam Bankacılığı, helal sanayi, gençlik diplomasisi, çevre güvenliği, ihracatın artırılması ile girişimcilik ve yatırım konularına odaklanacağı belirtilmektedir. Etkinlik ile ilgili detaylı bilgiye www.kazansummit.com, +7 (843) 570 40 01 numaralı telefon ve [email protected] adreslerinden ulaşılabileceği ifade edilmektedir.

Tataristan Cumhuriyeti Türkiye Cumhuriyeti Yetkili Temsilciliği yazısına istinaden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'den alınan yazıda da; Tataristan'ın başkenti Kazan'da, 1-3 Temmuz 2021 tarihlerinde düzenlenecek Uluslararası Agrovolga Tarım Sanayi Fuarı ile ilgili bilgi verilmektedir.

Fuar ile ilgili dokümana buraya tıklayarak ulaşılabileceği ifade edilmektedir. Konuyla ilgili detaylı bilgi için Tataristan Cumhuriyeti Türkiye Cumhuriyeti Yetkili Temsilci Başdanışmanı Hakan Coşkun (0216 537 77 00; [email protected]) ile irtibata geçilebileceği belirtilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.