Tarsus Üniversitesi Nitelikli Eleman Desteği Ziyaretleri 26.04.2022 tarihinde yayınlandı

Tarsus Üniversitesi Nitelikli Eleman Desteği Ziyaretleri'ne ilişkin bilgi aşağıda tüm üyelerimizin bilgilerine sunulmaktadır.

Tarsus Üniversitesi Nitelikli Eleman Desteği Ziyaretleri

Tarsus Üniversitesi 2018 yılı içerisinde kurulmuş olup bünyesinde yer alan fakülte, enstitü ve MYO'lar ile işletmelerimize proje, eğitim, nitelikli eleman vb., alanlarda hizmet/destek sunmaktadır. Bölgemizde yer alan işletmelerin özellikle nitelikli eleman desteği, KOSGEB/TUBİTAK vb. proje ortaklıkları/destekleri konularında OSB Teknik Bilimler MYO bünyesinde yer alan bölümler,  talepleriniz doğrultusunda işletmelerimizi ziyaret edebilmektedir.

İlgili bölümlerin tanıtımı ve iş birliği amaçlı ziyaret talepleri için OSB Teknik Bilimler MYO talep formunu doldurabilirsiniz.

Talep Formu

Tarsus Üniversitesi bilgi ve iletişim için;
www.tarsus.edu.tr, [email protected],