S.S. Tiftik ve Yapağı Tarım Satış Koopretifleri Birliği, Tiftik Satışı, 17.07.2018 09.07.2018 tarihinde yayınlandı

S.S. Tiftik ve Yapağı Tarım Satış Koopretifleri Birliği'nden alınan bir yazıdaİ birlik stoklarında bulunan takriben 57.000 Kg (57 Ton) 2018 yılı mahsulü naturel tiftiğin, açık arttırma usulü ile satışa sunulacağı belirtilmektedir.

Yazı devamında,  bahse konu açık arttırmanın 17 Temmuz 2018 tarihinde Salı günü saat 11:00'da, Macun Mahallesi 171. Sokak No:4 Yenimahalle/ANKARA adresindeki Ankara Ticaret Borsası'nda yapılacağı belirtilmektedir.

Satışın gerçekleşmediği takdirde açık arttırmanın 31 Temmuz 2018 tarihinde Salı günü aynı saat ve aynı adreste tekrar edileceği ifade edilmektedir. İhaleye iştirak edebilmek içim iştirakçilerin teminatlarına ilşikin belgeyi bir gün önceden veya aynı gün ihale başlamadan önce Tiftik Birlik Genel Müdürlüğü Mali ve İdari İşler Müdürlüğüne tevdi ve teslim etmiş olmalarının gerektiği belirtilmektedir.

Satış şartnamesi ve diğer konularda daha fazla bilgi almak isteyenlerin S.S. Tiftik ve Yapağı Tarım Satış Koopretifleri Birliği Ticaret ve İşletme Müdürlüğü ile iletişime geçebilecekleri ifade edilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.