Pakistan Atık Su Arıtma Tesisi İhtiyacı 11.04.2018 tarihinde yayınlandı

Pakistan Atık Su Arıtma Tesisi İhtiyacı
TOBB'dan Odamıza gelen yazıda Pakistan Pencab Eyaleti’ne bağlı faaliyet gösteren Kentsel Sektör Planlama ve Yönetim Hizmetleri Birimi’nden (Urban Unit) alınan mektuba atıfla, Pencab Eyaleti’nin beş büyük şehri için milyon galon cinsinden tespit edilen atık su arıtma ihtiyaç miktarı açıklanmıştır.

Şehir

Milyon Galon Günlük

Rawalpindi

Gujranwala

Multan

Faisalabad

Lahore

617 ( 6 Bölge )

Pencab Hükümeti’nin verimli ve sürdürülebilir atık su arıtma tesisi yapılmasını kapsayan uzun süreli Kamu-Özel Sektör Ortaklığı Anlaşması (PPP) yapılması amacıyla Uluslararası İnşaat ve Danışmanlık şirketlerine ulaşmaya çalıştığı belirtilmiştir. Bu kapsamda, ‘’Kamu-Özel Ortaklığı’’ çerçevesinde uzun dönemli kontratlarla atık su arıtma tesisi inşa etme ve işletme projesi sunabilecek inşaat/danışmanlık şirketlerin irtibat bilgilerinin paylaşılması talep edilmiştir.

İslamabad Büyükelçiliğine iletilmek üzere bahsi geçen alanda faaliyet gösteren ve bilgilerinin paylaşılmasını isteyen üyelerimizin  konuyla ilgili talep yazılarını ve güncel iletişim bilgilerini [email protected] adresine e-mail ile iletmeleri rica olunur.