Otomotiv Sektörünün Geleceği ve Çözümü Konferansı 19.02.2018 tarihinde yayınlandı

Otomotiv Sektörünün Geleceği ve Çözümü Konferansı

Konya Sanayi Odası'ndan alınan yazıda, Konya Sanayi Odası ve Konya Otomotiv Yan Sanayi İş Kümesi tarafından iki yılda bir düzenlenen "OTOMOTİV SEKTÖRÜNÜN GELECEĞİ VE ÇÖZÜMÜ - OSEG" konferansının beşincisi "Otomotivde Yenilikçi Teknolojiler" temasıyla 28-29 Mart 2018 tarihleri arasında Konya'da düzenleneceği bildirilmiştir.

Otomotivde Yenilikçi Teknolojiler ana teması altında "Türk Otomotiv Sanayinde Üretim, Tasarım, Marka "Yeni Nesil Otomotiv Teknolojileri" "Küresel Otomotiv Sektörü" ve "Geleceğin İş Modelleri'nin yerel ve uluslararası uzmanlar tarafından düzenlenecek olan konferansta tartışılacağı belirtilmiştir.

Üyelerimize duyurulur.

Detaylı Bilgi İçin: