Next Trade SARL Firması Ödeme Sorunu 12.06.2023 tarihinde yayınlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından iletilen "Next Trade SARL Firması Ödeme Sorunu" hakkında bilgi paylaşılmaktadır. İlgili yazı içeriği aşağıda üyelerimizin dikkatine sunulmaktadır.

Next Trade SARL Firması Ödeme Sorunu

İlgide  yazıda, Madagaskar'da yerleşik, aşağıda bilgileri bulunan Next Trade SARL firmasının ülkemiz firmalarından muhtelif ürünler alarak bedelini ödemediği, sonrasında ise ülkemiz firmalarının istenen kalite ve nitelikte ürün göndermediği iddiasıyla ödeme yapmaya yanaşmadığı bilgisinin çeşitli kanallar aracılığıyla  Ticaret Bakanlığı Müşavirliğine iletildiği bilgisi verilmektedir. Yazıda devamla, firmalarımızın bu tür alacak sorunları ile karşılaşmamaları için aşağıda bilgileri bulunan firmaya karşı dikkatli olmaları ve vadeli mal satmamaları konusunda üyelerinizin uyarılmalarının faydalı olacağı değerlendirilmektedir.

FİRMA BİLGİLERİ:

NEXT TRADE SARL