MIP Araç Rezervasyon Sistemi (VBS) 20.07.2023 tarihinde yayınlandı

MIP Araç Rezervasyon Sistemi (VBS)

Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği(MIP)'den odamıza gelen yazıya göre, limanın operasyonel verimliliğini arttırmak amacıyla daha önce gerek yüz yüze gerek genel toplantılar ile bilgisini paylaştığımız “Araç Rezervasyon Sistemi (VBS)”ne Eylül 2023 tarihinde geçiş yapılması planlanmaktadır.

Konuyla ilgili yapacağımız tanıtım ve eğitim çalışmaları önümüzdeki süreç içerisinde planlanıp, sizlere ilan edilerek, katılımlarınız talep edilecektir.

Firmalarınızda çalışan şoförlerin de kayıtlarının talep edileceği bu yeni sistemimize, şoförlerinizin kayıt işleminin gerçekleştirebilmesi için, her bir şöförünüzün aşağıdaki link ile bağlantı sağlanacak online “MIP İş Sağlığı ve Güvenliği” sistemine giriş yaptıktan sonra, “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi”ni tamamlamış olması gerekmektedir.

MIP İş Sağlığı ve Güvenliği Portalı

Eğitimini tamamlamış şoförler için sisteme kayıt esnasında; “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Eksik” uyarısı vererek, kayıt işlemini gerçekleştiremeyecek ve bir sonraki adıma geçiş maalesef tamamlanamayacaktır.

Üyelerimizin dikkatine duyurulur.

Not: Portala giriş ve işlemlerle ilgili yaşanabilecek sorunlar için, (0549)7900605 numarasından veya [email protected] adresinden “İş Sağlığı ve Güvenliği” birimleriyle iletişime geçebilirsiniz.