Makedonya İş Heyeti Ziyareti Hakkında 01.10.2018 tarihinde yayınlandı

Avrupa pazarının giriş kapısı olarak değerlendirilen Makendonya’ya ‘İş Heyeti Ziyareti’ etkinliği 1-4 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Makedonya İş Heyeti Ziyareti Hakkında

TC Makedonya Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği, Halkbank Makedonya ve Makedonya Türkiye Ticaret Odası (MATTO) ile yapılan görüşmelerde Makedonya ve çevresini oluşturan Balkanların ithal ettiği ürün yapısı ile bölgemiz üretiminin örtüştüğü değerlendirilmektedir. Makedonya tarafından ilgili kuruluşlarla işbirliğiyle gerçekleştirilecek ziyaret programımızda ‘İkili İş Görüşmeleri (B2B)’,  ‘Ortak Yatırım’ ve ‘Makedonya’daki Türk Yatırımlar Ziyaretleri’ yer almaktadır. Program açılışına Makedonya Yatırımlardan Sorumlu Devlet Bakanı Adnan Kahil de katılım teyidi vermiştir.