Küçük İşletmeler İçin Google Platformu 24.03.2021 tarihinde yayınlandı

Küçük İşletmeler İçin Google Platformu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB)'nden alınan bir yazıda; KOBİ'lerin dijitalleşmesine yönelik olarak, internetteki varlıklarını oluşturması, müşterilerine farklı dijital kanallar üzerinden satış yapmasının desteklenmesi ve geliştirilmesine yardımcı olmak amacıyla "Küçük İşletmeler İçin Google" projesinin başlatıldığı ifade edilmektedir.

Bu kapsamda, TOBB ve Google işbirliğinde "Küçük İşletmeler İçin Google" platformu kullanıma sunulmuştur. Platforma ilişkin detaylı bilgiye https://smallbusiness.withgoogle.com/intl/tr_tr/#!/ adresinden erişilebilmektedir.

TOBB ve Google işbirliğinde kullanıma sunulan platformda KOBİ'lerin dijital ekonomiye uyum sağlaması ve bu alanda güçlendirilmesi için gerekli ürün ve çözüm önerileri tek bir platform üzerinden adım adım açıklanmaktadır.

Üyelerimize duyurulur.