Kenya’da Gerçekleştirilmesi Öngörülen Etkinlikler 19.02.2018 tarihinde yayınlandı

Kenya’da Gerçekleştirilmesi Öngörülen Etkinlikler

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda, Kenya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği’nin yazısına atfen, Kenya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği tarafından, ticaret fuarları ve sergilere, Türkiye-Kenya arasındaki farkındalığı artırmak ve iki ülke iş dünyası arasındaki ortaklık kurma yollarından bir tanesi olarak dikkat çekilmekte olup, 2018 yılı içerisinde Kenya’da gerçekleştirilmesi öngörülen etkinlikler sıralanmaktadır.

Bu itibarla, 2018 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi öngörülen etkinlikler TOBB internet sitesinin (www.tobb.org.tr) “Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları-Ülke Duyuruları Kenya” bölümünde yer almaktadır.

Üyelerimize duyurulur.