Karayolunda Taşınan Yüklerin Denizyoluna Aktarılmasının Desteklenmesi Hakkında Yönetmelik 26.08.2022 tarihinde yayınlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza iletilen yazıda; Denizyolu taşımacılığının kombine taşımacılık içerisindeki payının artırılması ve karayolu ile taşınan yüklerin denizyoluna aktarılmasını desteklemek üzere gemi donatanlarına verilecek desteğin usul ve esaslarını belirlemek amacı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından hazırlanan Karayoluyla Taşınan Yüklerin Denizyoluna Aktarılmasının Desteklenmesi Hakkında Yönetmeliğin 09.08.2022 tarihli Resmi Gazetede yayımlandığı bildirilmiştir.

Yönetmelik metnine aşağıdaki linkten erişim sağlanmaktadır: