Kamu İhale Sözleşmelerinde Güncel Sorunlar, Çözüm Önerileri ve Elektronik Dönüşüm Online Sempozyumu 26.05.2021 tarihinde yayınlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan bir yazıda Kamu İhale Kurumu, TOBB ve TOBB ETÜ iş birliğinde 27-28 Mayıs 2021 tarihlerinde "Kamu İhale Sözleşmelerinde Güncel Sorunlar, Çözüm Önerileri ve Elektronik Dönüşüm" konulu sempozyumun internet üzerinden düzenleneceği ifade edilmektedir.

Sempozyum davetine ilişkin afişe buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Sempozyum kapsamında Kamu İhale Sözleşmelerinde Borçlar Hukuku, Şirketler Hukuku ve İdare Hukukuna İlişkin Sorunlar ve Çözüm Önerileri ile Kamu İhalelerinde Elektronik Dönüşüm konularının anlatılacağı ifade edilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.