Rusya Federasyonu IV. Uluslararası Tarımsal-Endüstri Süt Forumu 03.10.2017 tarihinde yayınlandı

Rusya Federasyonu IV. Uluslararası Tarımsal-Endüstri Süt Forumu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden e-posta ile aldığımız 03.10.2017 tarihli bir duyuruda, Rusya Federasyonu Türkiye Ticaret Temsilciliği’nden alınan bir yazıya atfen, Rusya Federasyonu Tarım Bakanlığı tarafından Krasnogorsk Şehrinde 8-9 Kasım 2017 tarihlerinde IV. Uluslararası Tarımsal-Endüstri Süt Forumu düzenleneceği bildirilmiştir.

Yazının devamında, Süt Forumu hakkında ayrıntılı bilgilerin INTERNATIONAL AGRICULTURAL DAIRY FORUM sitesinden  edinilebileceği ve söz konusu etkinliğe ilgi duyan ve katılmayı düşünen Türk şirketlerinin Rusya Federasyonu Türkiye Ticaret Temsilciliği’ne de başvurabilecekleri belirtilmiştir.

Üyelerimize duyurulur.