İş Yerleri İçin Afet Farkındalık Eğitimi, 25 Mayıs 2022 Çarşamba, 14:00 (Çevrimiçi) 23.05.2022 tarihinde yayınlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) Odamıza gönderilen bir yazıda, TOBB organizasyonunda 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü saat 14:00'te internet üzerinden "İş Yerleri için Afet Farkındalık Eğitimi"nin düzenleneceği bildirilmektedir. TOBB ile AFAD iş birliğinde gerçekleştirilecek olan webinarda afetler kapsamında iş yerlerindeki riskler, afet ve acil durum öncesi hazırlıklar, afet ve acil durum sonrası ilk saatlerde yapılması gerekenler ile afet acil durum sırasında doğru davranışların anlatılacağı ifade edilmektedir.

Bu çerçevede, söz konusu eğitim programına ilişkin davet ekte sunulmakta olup, katılımınız için bilgilerinize sunarız.

EK TOBB.pdf