III.Türk ve Taylandlı KOBİ'leri Eşleştirme Etkinliği 06.08.2018 tarihinde yayınlandı

Tayland KOBİ Destekleme İdaresi (OSMEP) ve KOSGEB İdaresi Başkanlığı arasında imzalanan işbirliği protokolü doğrultusunda Türk ve Taylandlı KOBİ’lerin ticaret hacimlerinin artması amacıyla gerçekleştirilen B2B eşleştirme etkinliklerinin üçüncüsü 4-8 Eylül 2018 tarihlerinde Tayland/Bangkok’ta yapılacağı belirtilmiştir.

III.Türk ve Taylandlı KOBİ'leri Eşleştirme Etkinliği

İş gezisine katılmak isteyen üyelerimiz, KOSGEB Ankara Siteler Müdürlüğü personeli KOBİ Uzmanı Baha Bülent ANDİÇ’e 0312 351 51 37/2177 numaralı telefondan veya [email protected] e-posta adresinden ulaşabilirler.

Etkinlik kapsamında desteklenen faaliyet konuları ve etkinlik programı için tıklayınız.