Hollanda - Mersin İkili İş Görüşmeleri (B2B) Etkinliği 26.09.2022 tarihinde yayınlandı

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Avrupa İşletmeler Ağı İrtibat Ofisi ile Hollanda ve Türkiye Ticaret Odası Derneği işbirliğinde 17 Ekim 2022 Pazartesi günü Hollanda'dan gelen iş insanları ile Mersinli iş insanlarının katılımıyla B2B organizasyonu planlanmıştır.

Hollanda - Mersin İkili İş Görüşmeleri (B2B) Etkinliği

Tarih: 17 Ekim 2022, Pazartesi

Saat: Randevu cetveli oluşturulup tarafınıza iletilecektir.

Yer: Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Zemin Kat Atölye1886

Katılımcı heyet listesi ve kısa açıklamaları kayıt formunda sunulmuş olup, görüşme yapmak istediğiniz firmaları seçerek B2B katılım formunu doldurunuz.

İkili iş görüşme başvuruları 13 Ekim 2022 Perşembe gününe kadar devam edecektir. Bu tarih sonrasında yapılan başvurularda randevulu görüşme planı yapılamayacaktır.

Randevu cetveli vermiş olduğunuz e-posta adresinize 14 Ekim 2022 mesai bitimine kadar gönderilecektir.

HEYET BİLGİLERİ ve KAYIT FORMU