Fazla Mesai Programı - Pilot Uygulamaya Geçiş Hakkında 30.12.2021 tarihinde yayınlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; gümrük idarelerindeki fazla mesai işlemleri için hazırlanan elektronik sistemin pilot uygulamasında bir takım yeni düzenlemeler ve iyileştirmeler yapıldığı belirtilmiş; bahsi geçen düzenlemelerin söz konusu pilot uygulamanın devam ettiği Ankara ve Erenköy Gümrük Müdürlüklerinde, 13.12.2021 tarihi itibariyle devreye alınmasının öngörüldüğü bilgisi verilmişti. Bu defa, yapılan değerlendirmeler neticesinde söz konusu sistemde gerçekleştirilen teknik düzenlemelerin, 10.01.2022 Pazartesi günü saat 12:00 itibariyle Erenköy ve Ankara Gümrük Müdürlüklerinde devreye alınmasının uygun görüldüğü belirtilmiştir.

Fazla Mesai Programı - Pilot Uygulamaya Geçiş Hakkında