F- İstanbul Gıda, İçecek, İşleme ve Ambalaj Fuarı 04.04.2022 tarihinde yayınlandı

5-7 Temmuz 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy’ de düzenlenecek F- İstanbul Gıda, İçecek, İşleme ve Ambalaj Fuarı ile ilgili detaylı bilgiler aşağıda üyelerimiz bilgilerine sunulmaktadır.

F- İstanbul Gıda, İçecek, İşleme ve Ambalaj Fuarı

F İstanbul  Fuarı’ Türkiye'de organize edilen; işlenmiş gıda, içecek, şekerleme, gıda katkı maddeleri, gıda işleme ve ambalaj endüstrisi dahil gıda sanayisinin tüm paydaşlarının katılımıyla gerçekleşen tek fuardır.

Öncelikle Avrupa, Orta Asya, Afrika ve Orta Doğu pazarlarını hedeflemektedir  ve dijital altyapısıyla katılımcı ve ziyaretçiyi fuardan önce buluşturmakta ve iletişim altyapısı sunmaktadır.

F İstanbul sürekli yeni ticari bağlantılar kurmaya hizmet edecek; üretici, ihracatçı, ithalatçı,  toptancı, dağıtıcı ve zincir marketleri bir araya getirecek kapsamlı bir fuar organizasyonudur.

Fuar Künyesi;

Fuar Kısa Adı: F İstanbul

Fuar Adı : F  İstanbul - Gıda, İçecek, İşleme ve Ambalaj Fuarı

Tarih: 5 - 7 Temmuz 2022 (5 temmuz ön izleme günüdür ve sadece ön kayıtlı alıcılar giriş yapabilmektedir.)

Ziyaret Saatleri: 10:00 - 18:00 ( 5 temmuz 12.00)

Fuar Alanı: İstanbul Fuar Merkezi, Yeşilköy ( 2 - 4 - 8 Holler)

Organizatör: Federal Fuar ve Kongre Yönetimi Limited Şirketi ( www.federalfuar.com / www.sofuar.com )

İletişim E-mail: [email protected], Telefon: +90 538 972 61 20, Fuar Web Sayfası: www.f-istanbul.com