Endonezya - Merkez ve Doğu Avrupa İş Forumu 07.09.2021 tarihinde yayınlandı

Endonezya - Merkez ve Doğu Avrupa İş Forumu

Ticaret Bakanlığı yazısına istinaden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan bir yazıda; Endonezya Dışişleri Bakanlığı tarafından 07 Ekim 2021 tarihinde 10:30-15:45 saatleri arasında (Türkiye saati ile) hibrit formatta "Endonezya - Merkez ve Doğu Avrupa İş Forumu"nun (Indonesia- Central and Eastern Europe Business Forum, INA-CEE) düzenleneceği bildirilmektedir (Endonezya Dışişleri Bakanlığınca Türkiye Avrupa ülkeleri arasında değerlendirilmektedir).

Anılan yazıda devamla, "Doing Business with Indonesia: Asia's Economic Power House" teması ile düzenlenmesi planlanan INA-CEE platformuna iş dünyasının katılımcı veya ziyaretçi olarak katılım sağlayarak iş ilişkilerinin kurulması, paydaşlarla iletişim sağlanması ya da kendi ürünlerinin tanıtımı için kullanılabileceği ifade edilmektedir.

Detaylı bilgi için organizasyon komitesi ile "[email protected]" e-posta adresinden temasa geçilebileceği bildirilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.