EIC İnovasyon Zirvesi, 10-11 Eylül 2018 16.07.2018 tarihinde yayınlandı

EIC İnovasyon Zirvesi, 10-11 Eylül 2018

EIC (European Innovation Council - Avrupa İnovasyon Konseyi) İnovasyon Zirvesi, 10-11 Eylül 2018 tarihlerinde, Almanya / Berlin, 'Station Berlin' toplantı merkezinde gerçekleştirilecektir. Zirvede 1000'in üzerinde inovatif firma, yatırımcı ve işletmenin katılımıyla; önde gelen inovasyon sahiplerinin ilham verici konuşmalarıyla beraber çalıştaylar, işbirliği etkinlikleri için toplantılar düzenlenecektir. Zirve, büyük  yatırımcılarla tanışmak, fikirlerinizi sunma şansını elde etmek, projelerinizi öne çıkarmak, tecrübe paylaşımı ve yeni ortaklıklara kapılar açmak için büyük bir fırsat sunmaktadır.

Etkinliğe katılım davet yoluyla mümkün olacaktır. KOBİ Aracı (SME Instrument), İnovasyona Hızlı Erişim (Fast Track to Innovation - FTI), FET-Open alanlarını kapsayan EIC pilot programına katılmış olan KOBİ'lerle birlikte, iş dünyasının önde gelenleri ve yatırımcılar etkinliğe davet edilecektir

Zirve, Avrupa Komisyonu Enterprise Europe Network yerel şubesi Berlin Partner tarafından organize edilmektedir. İlk KOBİ Aracı İnovasyon Zirvesi 2016'da Brüksel'de, 600'den fazla katılımcı ile gerçekleşmiş, program dahilinde seçilmiş 22 "KOBİ Aracı Şampiyonu" benzersiz ürün ve hizmetlerini sergileme fırsatını yakalamıştır.

Firmasını ve projesini tanıtan bir video gönderen firmalar arasından en iyileri seçilip etkinliğe davetiye kazanma şansı bulunmaktadır. Son tarih 19 Temmuz! Ayrıntılı bilgi için lütfen buraya tıklayınız.

Notlar:

Etkinlik Linki: https://ec.europa.eu/easme/en/news/save-date-eic-innovators-summit-2018

İletişim Adresi: "[email protected]

Üyelerimize duyurulur.