Educathon Eğitim Maratonu ve Ödüllü Yarışması Hakkında 04.06.2022 tarihinde yayınlandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda Adana Sanayi Odası'nın etkinliğine ilişkin bilgi paylaşılmaktadır. İlgili içerik aşağıda duyurulmaktadır.

Educathon Eğitim Maratonu ve Ödüllü Yarışması Hakkında

Adana Sanayi Odası tarafından Birliğimize iletilen 26.05.2022 tarih ve 1593 sayılı yazısında Adana Mesleki Eğitim Merkezi Teknik Destek Projesi kapsamında "Mesleki Eğitimde Yenilikçi Yaklaşımlar" konulu bir Educathon (Eğitim Maratonu) organizasyonu gerçekleştirileceği bilgisi yer almaktadır. Mesleki eğitime olan ilgiyi artırmayı hedefleyen söz konusu etkinliğin ayrıntıları yazımızın ekinde yer almakta olup başvurular https://egitimmaratonu.com linki üzerinden alınacaktır.

EDUCATHON EĞİTİM MARATONU