Demir-Çelik Sektörü ve Standardizasyonun Önemi Paneli 06.10.2017 tarihinde yayınlandı

Demir-Çelik Sektörü ve Standardizasyonun Önemi Paneli

Adana Sanayi Odası'ndan Odamıza gönderilen yazıda; ülkemiz sanayisinin önemli sektörlerinden olan Demir-Çelik sektörü özelinde standardizasyon farkındalığını artırmak, uluslararası standardizasyon çalışmalarına katılımlarını teşvik etmek üzere Dünya Standartlar günü etkinlikleri kapsamında “Demir-Çelik Sektörü ve Standardizasyonun Önemi” konulu panel düzenleceği belirtilmiştir.

İlgili yazıda, "Dünya Standartlar Günü etkinliklerinin TSE-TOBB işbirliği kapsamında T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Faruk ÖZLÜ ve TOBB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nun teşrif buyurmaları halinde 14 Ekim 2017 tarihinde Adana Sanayi Odası ev sahipliğinde kutlanacağı belirtilmektedir.

Demir-Çelik sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizin katılımlarının beklendiği panele kayıt yaptırmak için lütfen Buraya Tıklayınız.

Üyelerimize duyurulur.