Çevre Etiket Yönetmelik Taslağı Görüş Talebi 03.12.2017 tarihinde yayınlandı

Çevre Etiket Yönetmelik Taslağı Görüş Talebi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yazısına atfen ülkemizde ulusal çevre etiket sisteminin kurulması amacıyla “Avrupa Birliği Entegrasyon Sürecini Destekleme Faaliyetleri” kapsamında 14 Haziran 2017 tarihinde başlatılan “Türk Ulusal Çevre Etiketi Sisteminin Oluşturulması Projesi” çerçevesinde “Çevre Etiket Yönetmelik Taslağı”nın hazırlandığı belirtilmektedir.

TOBB ana sayfasında (http://www.tobb.org.tr) “TOBB Birimleri”-“Avrupa Birliği Dairesi”-“Genel Bilgilendirme” bölümünde yer alan söz konusu taslak hakkındaki görüş ve önerilerinizin TOBB’a iletilmek üzere ekte sunulan Görüş Bildirme Formuna işlenerek 7 Aralık 2017 tarihine kadar Odamıza ([email protected]) gönderilmesi hususunu bilgilerinize sunarız.

Üyelerimize duyurulur.