Bayim Olur Musun? Fuarı Hakkında 26.11.2017 tarihinde yayınlandı

Bayim Olur Musun? Fuarı Hakkında

Odamıza bildirildiği üzere, 2018 Bayim Olur musun Franchising Fuarı 11-14 Ekim 2018 yapılacaktır. 2018 Bayim Olur musun Franchising Fuarı CNR Expo Yeşilköy Fuar merkezinde 5-6-7 Hall’de gerçekleşecektir.

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük franchising fuarı unvanını elinde bulunduran fuar her yıl yüzlerce markaya ev sahipliği yaparak, ulusal ve uluslararası ölçekte sağlanan başarıların elçisi olmaktadır. Fuar gerek ziyaretçi, gerek katılımcı sayısı, gerekse yarattığı İş hacmi açısından her geçen yıl önemli başarılara imza atmakta ve kendi rekorunu tazelemektedir.Fuarın her sektörden franchise ve bayilik ile büyümek isteyen, yeni iş ortakları arayan markalar ile girişimcileri bir araya getirmesi amaçlanmaktadır.

Fuar’a katılmak isteyen üyelerimiz, fuar hakkında detaylı bilgiye http://bayimolurmusun.com.tr/ bağlantı adresinden ulaşabilirler.

Üyelerimize duyurulur.