Almanya- Mersin İkili İş Görüşmeleri (B2B) Etkinliği 08.12.2022 tarihinde yayınlandı

14 Aralık 2022 Çarşamba günü Almanya'dan gelen iş insanları ile Mersinli iş insanlarının katılımıyla B2B organizasyonu planlanmıştır.

Almanya- Mersin İkili İş Görüşmeleri (B2B) Etkinliği

Tarih : 14.12.2022, Çarşamba

Saat : Randevu cetveli oluşturulup tarafınıza iletilecektir.

Yer : Mersin Ticaret ve Sanayi Odası, Cankaya Mah. Ataturk Cad. MTSO Hizmet Binası

Katılımcı heyet listesi ve kısa açıklamaları aşağıdaki linkte sunulmuş olup, görüşme yapmak istediğiniz firmaları seçerek B2B katılım formunu doldurunuz.

İkili iş görüşme başvuruları 12 Aralık 2022 Pazartesi gününe kadar devam edecektir. Bu tarih sonrasında yapılan başvurularda randevulu görüşme planı yapılamayacaktır.

Randevu cetveli vermiş olduğunuz e-posta adresinize 13 Aralık 2022 mesai bitimine kadar gönderilecektir.

HEYET BİLGİLERİ VE KAYIT FORMU