Akkuyu Nükleer Santrali İhaleleri Bilgilendirme Semineri, 26 Ekim 2021 19.10.2021 tarihinde yayınlandı

Akkuyu Nükleer Santrali İhaleleri Bilgilendirme Semineri, 26 Ekim 2021

T.C. Ticaret Bakanlığı yazısına istinaden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB)'nden alınan bir yazıda, 26 Ekim 2021 Salı günü saat 14:00'te  "Akkuyu Nükleer Santrali İhaleleri Bilgilendirme Semineri"nin internet üzerinden gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Akkuyu Nükleer Santrali A.Ş. işbirliğinde gerçekleştirilecek olan seminerde, projede yerli katkının artırılması açısından potansiyel Türk tedarikçilerin Akkuyu NGS Projesi ve ihale kurallarıyla ilgili bilgilendirilmesi ve ana yüklenici ile bir araya getirilmesinin amaçlandığı ifade edilmektedir.

Seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki sorularının cevaplandırılacağı belirtilmektedir.

Etkinlik kayıt bilgilerinin yer aldığı duyuru metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.