Akdeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Bilgilendirme Etkinliği 21.02.2024 tarihinde yayınlandı

Akdeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Bilgilendirme Etkinliği

Çukurova Kalkınma Ajansı'ndan gelen yazıya göre, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı'nın Ulusal Otorite görevini yürüttüğü Akdeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programının 103,6 milyon avro tutarındaki birinci teklif çağrısı 15 Aralık 2023 tarihinde yayımlanmıştır.  Program kapsamında, ülkemiz ve havzadaki diğer program ülkelerinden uygun kurum ve kuruluşların ortaklaşa hazırlayacakları projeler desteklenecektir.

Bu bağlamda Adana, Mersin, Osmaniye, Hatay ve Kahramanmaraş illerinde yer alan potansiyel başvuru sahiplerine yönelik bilgilendirme etkinliği düzenlenecektir. Bilgilendirme etkinliğinin 22 Şubat 2024 tarihinde Mersin'de gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Etkinlikte Akdeniz Programının genel yapısına ilişkin bilgi verilerek, birinci teklif verme çağrısının kurallarıyla ilgili bilgilendirme yapılacaktır.

Bilgilendirme etkinliğine katılmak isteyenlerin  https://cbc.ab.gov.tr/duyuru/50806/akdeniz-programi-bilgilendirmeicin-mersin-de?lang=tr linkinden etkinliğe kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Her kurumdan en fazla iki temsilcinin kaydı kabul edilecektir. Üyelerimize duyurulur.