AFAD Afişleri ve İş Yerleri için Afet Farkındalık Eğitimi 17.05.2021 tarihinde yayınlandı

AFAD Afişleri ve İş Yerleri için Afet Farkındalık Eğitimi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB)'nden alınan bir yazıda; herhangi bir afet durumunda üretimin ve ticaretin en az seviyede etkilenmesinin sağlanabilmesi için işletmelerin de doğal afetlere karşı hazır olması gerektiği ifade edilmektedir. İş dünyası afetlere karşı ne kadar hazır olursa Türkiye ekonomisinin de sürdürülebilirliği o denli kuvvetli olacağı belirtilmektedir.

Yazı devamında, T.C. İçişleri Bakanlığı ve TOBB arasında "2021 Afet Yılı" çalışmaları kapsamında "TOBB-AFAD Eğitim İşbirliği Protokolü"nün imzalandığı ifade edilmektedir.

Söz konusu Protokol kapsamında AFAD tarafından hazırlanan "İş Yerleri için Afet Farkındalık Eğitimi"ne, https://www.youtube.com/watch?v=05NZrBzU4OI linki üzerinden erişebileceğiniz belirtilmektedir.

Yine AFAD tarafından hazırlanan afet farkındalığı hakkındaki 6 farklı afiş örneğine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Üyelerimize duyurulur.