7. Uluslararası İnovasyon ve Teknoloji Fuarı, 5-7 Temmuz 2018, Tahran 27.06.2018 tarihinde yayınlandı

7. Uluslararası İnovasyon ve Teknoloji Fuarı, 5-7 Temmuz 2018, Tahran

T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı yazısına istinaden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği web sitesi (www.tobb.org.tr) "Yurt Dışı Etkinlikler" bölümünde; 5-7 Temmuz 2018 tarihlerinde Tahran’da gerçekleştirilecek olan 7. Uluslararası İnovasyon ve Teknoloji Fuarı beraberinde “Iran National Technomart Centre” tarafından yenilenebilir enerji ve teknoloji alanında 2. İş Teknolojileri Toplantısının (2nd Business Technology Meeting in the field of Renewable Energy, Technologies and Achievements) düzenleneceği belirtilmektedir.

Fuar hakkında güncel bilgilere http://www.inotex.com web adresinden ulaşılabileceği ifade edilmektedir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin yapmış olduğu duyuruya buradan ulaşabilirsiniz.

Üyelerimize duyurulur.