7. OTOBÜS ENDÜSTRİSİ ve YAN SANAYİ ULUSLARARASI İHTİSAS FUARI 13.10.2017 tarihinde yayınlandı

BUSWORLD, 1971’den beri Belçika, Kortrijk’ta organize edilen, Avrupa otobüs sektörünün uluslararası ihtisas fuarı 19-21 Nisan 2018 tarihleri arasında İzmir'de düzenlenecektir.

7. OTOBÜS ENDÜSTRİSİ ve YAN SANAYİ ULUSLARARASI İHTİSAS FUARI

BUSWORLD Fuarları; BUSWORLD EUROPE KORTRIJK (Kortrijk, Belçika), BUSWORLD TURKEY (İstanbul, Türkiye), BUSWORLD GÜNEY AMERİKA (Medelin, Kolombiya), BUSWORLD INDIA (Bangalore, Hindistan) ve BUSWORLD RUSSIA (Moskova, Rusya) adı altında düzenlenmektedir.

BUSWORLD TURKEY 2016, 1519’ü yabancı olmak üzere, 11.078 kişi tarafından ziyaret edilmiştir. BUSWORLD TURKEY 2018 Fuarı; BUSWORLD KORTRIJK ve HKF Fuarcılık A.Ş. işbirliğinde 19-21 Nisan 2018 tarihleri arasında İzmir’de gerçekleşecektir. Uluslararası otobüs endüstrisi ve yan sanayi sektörünü 7. kez ülkemizde buluşturacak olan BUSWORLD TURKEY 2018 Fuarı, özellikle Türkiye ve komşu ülkeler ile yeni iş ilişkilerinin kurulması ve var olan ilişkilerin güçlendirilmesi için fırsat olacaktır.