3.EİT Ticaret Fuarı 16.08.2017 tarihinde yayınlandı

3.EİT Ticaret Fuarı

TOBB’den alınan yazıda; Dış İşleri Bakanlığı’nın yazısına atfen;  3. Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Ticaret Fuarının, Pakistan Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu ile EİT Ticaret ve Sanayi Odası (ECO CCI) işbirliğinde, 26-29 Ekim 2017 tarihlerinde, Karaçi Expo Merkezi'nde (Karachi Expo Center) düzenlenmesi planlanan "Pakistan Uluslararası Ticaret Forumu" nun yan etkinliği olarak gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Söz konusu fuarda, TOBB’nin de üyesi bulunduğu ECO CCI üzerinden yapılacak başvurularda 3x3 stant hizmetinin 2.800 ABD Doları yerine indirimli olarak 1.050 ABD Dolarına sağlanabileceği bildirilmekte olup, başvuruların en kısa süre içerisinde TOBB’ye (e-mail : [email protected]) yapılması gerekmektedir.

Sınırlı sayıda olan stantlar için başvuru sırası dikkate alınacağı bildirilmekte olup, stant ücretinin yatırılacağı hesap bilgileri aşağıda verilmektedir.

Fuarla ilgili broşür ve katılım formu gibi belgeler TOBB’nin web sitesinin (www.tobb.org.tr) "Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları —Ülke Duyurulan-Pakistan" bölümünde yer almaktadır.

Hesap Bilgileri:

Title of Account: Federation of Pakistan Chambers of Commerce & Industry (FPCCI)

Account No. 0277525911001862

IBAN No. PK67MUCB0277525911001862