13. Türk-Arap Ekonomi Forumu, 6 Ekim 2022 09.08.2022 tarihinde yayınlandı

13. Türk-Arap Ekonomi Forumu, 6 Ekim 2022

Türk-Arap Ekonomi Forumu Sekretaryası yazısına istinaden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan bir yazıda; Türk-Arap Ekonomi Forumu'nun (TAF) 13'üncüsü, 6 Ekim 2022 tarihinde, İstanbul Mandarin Oriental Bosphorus Otel'de gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

TAF'ın; finans, yatırım, sanayi, enerji, tarım, gıda, savunma, dış ticaret, teknoloji, müteahhitlik ve turizm sektörlerine odaklanacağı ve firmalar arasında iş görüşmelerine imkan sağlanacağı belirtilmektedir.

Türkiye ve Arap Ülkelerinden hükümet temsilcileri ile uluslararası yatırım kuruluşlarından üst düzey yöneticilerinin yanı sıra, Türk ve Arap iş dünyası davet edildiği bildirilmektedir.  Bahse konu foruma katılmak isteyenlerin "[email protected]" adresine elektronik posta ile ulaşmaları veya ekte yer alan katılım formunu doldurarak TAF koordinasyon merkezine ulaştırmaları gerektiği belirtilmektedir.

EK: TAF - Katılım Formu (1 sayfa)