11. Çukurova Mobilya Fuarı, 02-07 Ekim 2018 25.07.2018 tarihinde yayınlandı

11. Çukurova Mobilya Fuarı, 02-07 Ekim 2018

TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş.'den alınan yazıda; TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. tarafından Adana Valiliği, Adana Büyükşehir Belediyesi, Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Borsası, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Adana Mobilya Sanayicileri İş Adamları Derneği, Adana Marangoz ve Mobilyacılar Odası, Çukurova Furcılık A.Ş. ve KOSGEB'in destekleriyle hazırlanan "Çukurova Mobilya Dekorasyon 11. Ev ve Ofis Mobilyaları, Dekorasyon, Aydınlatma, Ev Teksitili, Bahçe Mobilyaları, Ev Elektroniği ve Aksesuarlar Fuarı'nın", 02-07 Ekim 2018 tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

Fuar ile detaylı bilgiye http://adanamobilyafuari.com web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Üyelerimize duyurulur.